Q-bo și-a început cariera de tatuator în cartierul Metalurgie, cartierul copilăriei sale și duritatea acestuia de la momentul respectiv l-a ajutat să își contureze un spirit artistic unic și de invidiat.

L-a atras arta dintotdeauna, din acest motiv a frecventat cursurile Liceului de Arte „Octav Băncilă” din Iași, iar apoi și-a continuat studiile la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, specializarea Arte Plastice – Sculptură.

Neavând o situație materială grozavă, Q-bo a încercat diverse locuri de muncă, dar timpul liber și l-a dedicat continuu pasiunii sale – tatuajul. Adunând client mulțumit după client mulțumit, a început să devină din ce în ce mai cunoscut. Datorită stilului unic s-a evidențiat tot mai mult printre artiști așa că, în 2011, a fost invitat să se dezvolte artistic la un salon de tatuaje din Asti, Italia, unde a avut un real succes. Cu toate acestea, dorul de meleagurile natale l-au făcut să se întoarcă după doar câteva luni. O altă șansă de a se stabili în afară a avut-o în anul 2012, la invitația unor prieteni în Londra, Marea Britanie.

Dorindu-și să reușească în țară, s-a întors și a tatuat în continuare acasă, lăsând tot mai mulți clienți mulțumiti. Ideea de a-și deschide salon se contura tot mai adânc în mintea sa și cu puțină perseverență și foarte multă muncă în Ianuarie 2013 a deschis Q-bo Ink Tattoo Parlor.

Imaginația lui Q-bo depășește arta tatuajelor, el remarcându-se și pe scena națională a hip-hop-ului și a breakdance-ului. El a experimentat totuși mai multe genuri muzicale, printre care se numără și raggae, tripp-hop, trap, drum and bass, hard-core metal, ska, psy și altele.

În 2010 a participat cu succes la cea de-a treia ediție Tattoo & Music Fest, din Iași, unde a câștigat cu ușurință, premiul al doilea pentru categoria Best of Color și premiul trei pentru categoria Best of the Show.

De 17 ani Andrei Q-bo și-a făcut un stil de viață din asta. Mii de oameni au „trecut prin mâinile lui”și au plecat încântați. Mulțumită talentului său unic și-a conturat un stil personal diferit, fiind căutat mai ales pentru că îi poți oferi cu ușurintă „mână liberă”, știind sigur că la final vei fi mai mult decât mulțumit de rezultat, indiferent dacă îți dorești un tatuaj alb negru sau color.

Cele mai bune dintre lucrările sale le puteți viziona pe pagina sa personală: andrei.qbo, pe instagram: andrei.qbo, pe pagina salonului: facebook.com/QboInk sau pe site-ul salonului: q-boink.ro .