Un tânăr de 31 de ani, originar din Fălticeni, Suceava, Gabriel ni s-a alăturat în iunie 2014, fiind de atunci un artist tatuator de bază în cadrul colectivului nostru.

În ciuda faptului că a urmat un profil uman la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, a ales să continue cu arthitectura la Facultatea de Ardhitectură „G. M. Cantacuzino” din Iași.

În urmă cu 7 ani, observându-i înclinațiile artistice, una dintre colegele de apartament l-a tot impulsionat să încerce să tatueze. A început cu pielea artificială și a continuat cu toți prietenii apropiați.

În anul 2015 a participat la cea de-a șaptea ediție a Internațional Tattoo Fest Iași, unde a câștigat premiul al doilea, la categoria Best Black and Grey, cu un portret al lui Bob Marley.

În tot timpul acesta, Gabriel, a încercat diverse stiluri, formându-și astfel un portofoliu care acoperă majoritatea tipurilor de tatuaj existente, de la black and grey la color, de la realism la abstract, de la portretistică la simboluri. Lucrează cu ușurință cu ideile clienților și plecând de la acestea, reușește, cu ajutorul ideilor sale diverse, să construiască tatuaje unice.