Qbo INK

Search
Close this search box.

Ce ne-am dori sa stii

/
Ce ne-am dori sa stii

Intrebari frecvente

Îți poți face un tatuaj între 16 și 18 ani doar dacă vii însoțit de unul dintre părinți/tutore legal, care să declare pe propria răspundere că este de acord să îți faci tatuajul. Sub vârsta de 16 ani este ilegal să îți faci tatuaj, indiferent dacă ai acordul părinților sau nu.
Durerea este simțită diferit de fiecare persoană, iar în general, persoanele sunt surprinse plăcut! Majoritatea o compară cu durerea provocată de o zgârietură. Este adevărat, anumite părți ale corpului sunt mai dureroase decât altele, de exemplu coastele sau pe scalpul.
Durata de execuție depinde de modelul pe care l-ai ales. Întreabă la salon, iar noi vom încerca să îți aproximăm un timp de execuție, dar la tatuajele la scară mare, nu este posibil sa spunem nici măcar cu aproximație, deoarece aici intră mai mulți factori precum: rezistența la durere, cat de repede se prinde tușul în piele și altele.
Din nou, asta depinde de design-ul tatuajului pe care l-ai ales. Pentru cele mici vom avea posibilitatea să îți oferim un preț mai exact, cu toate acestea, pentru tatuajele mari/ sleeve-uri prețul se va calcula la oră. Prețul pentru o oră alb-negru este de 180 de lei, iar pentru o oră color este de 250 de lei. Este imposibil să îți spunem exact câte ore va dura, dar ca o idee un full sleeve poate dura undeva pe la 20-30 de ore, în funcție de conținutul modelului.
Fiecare artist are o perioadă de așteptare diferită, așa că te rugăm să vii cu ideile tale la salon și noi îți putem spune care artist ar fi cel mai potrivit pentru tatuajul ales de tine și cât ar trebui să aștepți pentru fiecare. Te rugăm să nu te simți jignit dacă artistul ales de tine îți recomandă un alt artist, asta se întâmplă datorită faptului că fiecare are un stil diferit de muncă și va fi mult mai potrivit pentru design-ul tău.
Din păcate întâlnirile cu artiștii nu pot fi foarte lungi, datorită programărilor pe care le au deja. Echipa de la recepție va putea să îți răspundă la majoritatea întrebărilor, iar dacă nu vor reuși vor încerca să primească un răspuns de la unul dintre artiștii noștri.
Datorită volumului mare de muncă, nu vei putea vedea modelul decât cu maxim 2 zile înaintea programării și asta numai la salon. Îți recomandăm să vii cu 15 minute mai devreme în ziua programării pentru a putea să te uiți peste toate detaliile sale. Să ai în vedere faptul că artistul ți-a desenat cel mai bun model posibil, după imaginea adusă de tine, în așa fel încât ei știu cum arată cel mai bine.

Nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta?

Ne poti contacta si telefonic