Qbo INK

Search
Close this search box.

Despre noi

/
Despre noi

Q-bo Ink Tattoo Parlor

este un salon autorizat* de tattoo & piercing cu sediul în municipiul Iași, str. Tutora nr. 4, județul Iași, deschis în ianuarie 2013. Noi suntem prietenoși, iar noua locație, curată și comfortabilă, este împărțită în terasă (pentru fumat și relaxat în aer liber), spațiu de așteptare (cu reviste, portofolii și cărți cu și despre tatuaje), recepție, o zonă exclusivă pentru tatuat și o zonă pentru tatuaje și piercinguri și 5 locuri de parcare pentru clienți. La recepție veți găsi mereu pe cineva zâmbitor și dispus să vă răspundă oricăror întrebări pe care le-ați putea avea legate de tatuaje, piercinguri, îngrijirea lor. La noi poți păși cu încredere atât pentru prima dată, cât și pentru a treizecea, deoarece artiștii noștri au skill-urile și experiența necesară pentru a-ți oferi tatuajul pe care ți-l dorești și care să treacă testul timpului.
Tot echipamentul folosit la tatuat este sterilizat și toate acele și vârfurile sunt de unică folosință, iar tușurile sunt de cea mai înaltă calitate (nu conțin metale). Vă recomandăm să vă faceți PROGRAMARE, dar în funcție de timpul disponibil acceptăm și walk-in-uri. Nu ezitați să ne scrieți sau să ne sunați dacă aveți întrebări la care nu a-ți găsit răspunsul la rubrica întrebări frecvente. * Salonul este autorizat de SANEPID și de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

WORKING HOURS

 • LUNI                                    INCHIS
 • MARTI                        10:00 – 18:00
 • MIERCURI                   10:00 – 18:00
 • JOI                              10:00 – 18:00
 • VINERI                       10:00 – 18:00
 • SAMBATA                    12:00 – 18:00
 • DUMINICA                              INCHIS

WORKING Hours

 • MON       09:00 – 19:00
 • TUE       09:00 – 19:00
 • WED       09:00 – 19:00
 • THU       09:00 – 19:00
 • FRI       09:00 – 19:00
 • WEEKEND       Closed

our services

Vă rugăm să înțelegeți că nu facem programări fără avans (În cazul în care sunteți din alt oraș, sau locuiți în altă țară, după depunerea avansului într-un cont – comunicat de noi – putem face programarea telefonic sau pe internet)


Avansul este NERETURNABIL. În cazul în care doriți să amânați programarea, trebuie să ne anunțați cu cel puțin 48 de ore înainte.

Acesta este un spațiu pentru toți cei care apreciază Q-bo Ink. Dacă nu știți cum lucrăm, vă invităm să ne călcați pragul sau să ne vizitați site-ul (www.q-boink.ro) sau pagina de facebook (www.facebook.com/QboInk), unde avem sute de modele din care puteți alege sau, dacă doriți un model personalizat, vă putem transforma ideile intr-o operă de artă.


Dacă aveți de gând să vă programați pentru un tatuaj personalizat, vă rugăm să citiți următoarele:

* Datorită numărului mare de programări nu avem mult timp pentru consultații. Cel mai ușor puteți lua legătura cu un anumit artist trimițând un email pe adresa contact@q-boink.ro, iar ei se vor uita peste ideile dvs și vă vor spune ce părere au. Dacă doriți să vorbiți personal cu cineva, vă rugăm să veniți pe la salon și să discutați cu persoanele de la Recepție, care vă vor răspunde tuturor întrebărilor pe care le-ați putea avea.

* Dacă vă programați pentru un tatuaj mare, de exemplu partea de sus a brațului, vă rugăm să înțelegeți că nu avem voie să tatuăm, din punct de vedere legal, mai mult de 4 ore aceeași persoană și de aceea trebuie să facem 2 sau 3 multe ședințe, depinde cât este de complex este modelul. Pentru un sleeve întreg, sunt necesare undeva între 5 și 10 ședinte (în funcție de complexitate), cu o pauză minimă de 2 saptămâni între ele.

* Sistemul nostru de programări funcționează în așa fel încât trebuie să aduceți (să depuneți) avansul, 100 de lei, în momentul în care vă facem programarea. Când veniți la prima sesiune, trebuie să aveți la dvs. banii în numerar pentru această ședintă (4 ore alb negru/color, după caz), iar avansul va rămâne pentru următoarea sesiune și tot așa pentru următoarele sesiuni. La ultima sesiune se va scădea avansul lăsat. Dacă în orice moment ratați o programare sau o anulați, dar nu în timp util (minim 48 de ore înainte), să luați în considerare că veți pierde avansul și toate sesiunile următoare vor fi anulate, mai puțin în cazul în care aduceți un nou avans.

* Noi știm ce merge ca tatuaj și ce va arăta bine. Pe noi ne intereseaza să fiți mulțumiți așa că vă rugăm să ne respectați și să ne ascultați sfaturile. Tatuajele bune se fac în timp, dacă doriți ceva rapid și ieftin vă rugăm să încercați în alte părți și ne vom vedea în câteva luni pentru un cover up!!!