ÎNCEPEREA PROCESULUI

Alegerea artistului

Odată ce te-ai decis că dorești un tatuaj, este timpul să îți alegi un artist cu care să lucrezi. Cu toate că noi te putem ghida înspre direcția potrivită, decizia finală ar trebui să fie a ta. Pentru a te putea decide, avem portofolii atât la salon cât și online. Alege pe cineva pe al cărui stil să îl preferi.

Programează-ți o întâlnire

Acum că ți-ai ales artistul, e timpul să îți programezi o întâlnire. Poți face asta telefonic, pe e-mail sau doar să treci într-o zi pe la salon. Întâlnirea e programată pentru ca tu să poți veni și să vorbești cu artistul despre ceea ce doresti mai exact să îți tatuezi. Poți veni cu orice tip de imagini de referință. De asemenea poți discuta despre detalii, plasament pe corp sau un preț aproximativ.

Programarea propriu-zisă

La întâlnire sau după ea, va fi necesar un avans pentru a-ți putea face programare. Avansul este de 200 de lei și este NERETURNABIL.

Obținerea unui preț aproximativ

După cum am menționat mai sus, cea mai bună metodă de a obține un preț aproximativ este să vii pe la salon. Sunt mai mulți factori care înfluențează prețul unui tatuaj. De exemplu, tatuatorul trebuie să aibă în vedere mărimea, detaliile, locul unde va fi plasat pe corp, și de asemenea dacă il dorești alb negru (250 RON/oră) sau color (300 RON/oră). De aceea nu facem estimări telefonic. Chiar dacă crezi că tatuajul tău e foarte simplu și l-ai putea descrie la telefon, este necesar ca artistul să vadă măcar o imagine aproximativă și să îî comunici unde dorești să il pui și cât va fi de mare pentru a determina aproximativ cât va costa.

Reprogramările

Dacă e necesar să te reprogramezi, va trebui să ne anunți cu cel puțin 48 de ore înainte, pentru a-ți muta avansul pentru următoarea programare. Putem reprograma doar o singură dată. După, va fi necesar un nou avans pentru a vă face o nouă programare. Poate părea aspru, dar să faci un tatuaj este un proces care necesită timp (în special pentru tatuajele mari).Noi vrem doar să fim siguri că îți asumi programarea înainte de a petrece timp pentru a ne documenta și a desena modelul tău.

Mă va durea?

Da, durerea va fi întotdeauna un factor atunci când te tatuezi. Unele zone ale corpului sunt mai sensibile decât altele. Dacă este primul tău tatuaj, poți compara tatuajul cu o zgârietură continuă a pielii. Ceea ce este cel mai important este să te relaxezi. Pașii următori te vor ajuta să te pregătești pentru a te urca pe scaun.

PREGATIREA PENTRU PROGRAMARE

Mănâncă ceva!

Acesta este probabil cel mai important lucru pe care îl poți face. Faptul că mănânci te ajută să te relaxezi și să te simți confortabil pentru tatuaj. Dacă vei avea o programare mai lungă, vei dori să îți iei o gustare cu tine. Dacă ai mâncat te poate ajuta să îți păstrezi glicemia normală. Scăderea tensiunii arteriele poate contribui la riscul de a leșina, așa că mâncați! Și nu consumați alcool! Puteți gândi că dacă beți veți avea mai mult curaj să vă tatuați, dar este ilegal să tatuăm o persoană în stare de ebrietate. Mai mult, este recomandat să iei deciziile permanente atunci când ești complet treaz.

Odihnește-te

Și să fii odihnit te va ajuta să te simți comfortabil atunci când te tatuezi. Poți fi mai irascibil și să îți fie mai greu să stai liniștit dacă ești obosit. Programează-ți timpul în așa fel încât să fii odihnit (și să ajungi la timp) pentru programare!

Poartă hainele potrivite

Poartă ceva care să ofere acces ușor la partea corpului pe care vrei să o tatuezi. De exemplu, dacă te tatuezi pe picior, vei dori să îți aduci o pereche de pantaloni scurți pentru a te schimba când ajungi la salon.

Să nu ai pielea arsă de soare

Vei dori să nu te expui la soare imediat înainte și după tatuaj pentru cel puțin 2 saptămâni. Dacă îți faci un tatuaj pe o piele arsă de soare nu se va vindeca bine deoarece pielea este iritată de la început. Încearcă să eviți expunerea la soare și acest lucru va ajuta la un tatuaj reușit.

LA SALON

Adu un prieten

Dacă este primul tău tatuaj, vei dori să aduci un prieten cu tine. E plăcut să ai suport moral, dar ar fi de preferat să nu vii cu toată gașca de prieteni. Salonul este de obicei un loc aglomerat și cel mai probabil nu va avea loc să te însoțească decât o persoană (și aici depinde de spațiu). Simte-te liber să vii cu un prieten, deoarece te pot liniști în timp ce te tatuezi.

Copii

Saloanele de tatuaje nu sunt un loc prea bun pentru a aduce copiii. Cel mai probabil vor fi conversații între adulți sau muzică pe care părinții în general nu și-ar dori să o asculte copiii lor. Nu permitem copiilor sub 16 ani în zonele pentru tatuat, așa că ar fi mai bine să nu vii cu ei.

Stai nemișcat și Relaxează-te

Dacă este primul tău tatuaj, artistul va începe cu o linie de probă, pentru ca tu să realizezi cum se simte atunci cand te tatuezi. Te va întreba probabil periodic pe parcursul întregului proces pentru a vedea cum te simți. Fii sincer și anunță-l dacă ai nevoie de o pauză. Este de asemenea foarte important să stai nemișcat și să comunici verbal și să nu gesticulezi prea mult. Relaxează-te și lasă tatuatorul să-ți așterne tatuajul pe piele. Dacă te împotrivești sau îți ții respirația durerea se va intensifica. Relaxează-te și respiră și așa vei obține cel mai bun tatuaj pe care il dorești!

DUPĂ TERMINAREA TATUAJULUI

Plata și Tips

Acceptăm doar numerar (cash). Dacă e necesar să mergeți la un bancomat, vă recomandăm să o faceți înainte de a veni la programare. Tips-ul este o formă de mulțumire și este binevenit.

Îngrijirea Tatuajului

Tatuatorul îți va explica tot ceea ce trebuie să știi pentru a avea grijă de noul tău tatuaj. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ții minte este să îl menții curat și să nu îi îndepărtezi coaja. Noul tău tatuaj inevitabil te va mânca, dar e important să nu te scarpini. Dacă îi îndepărtezi coaja prematur ar putea lăsa goluri în tatuajul tău, sau chiar cicatrici. Nu trebuie să faci baie sau să mergi la înot până când acesta nu este complet vindecat. Durata de vindecare este diferită de la o persoană la alta. În general durează între 10 și 20 de zile să se vindece complet. Dacă ai întrebări pe durata procesului de vindecare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Recomandă-ne

Dacă ai urmat toți pașii de mai sus, ești, probabil, mulțumit de noul tău tatuaj. Acum este vremea să ne recomanzi. Poți lua niște cărți de vizită, stickere și să le împarți cu prietenii.

De asemenea ți-am mulțumi dacă ai putea să ne oferi un review pe pagina de facebook sau oriunde mai ai posibilitatea. Sperăm să ne vedem curând pentru un nou tatuaj.